Szeretettel köszöntelek a kihíváshoz csatlakozók sorában.
 
A párkapcsolat az egyik legjobb lehetőség az önismereti munkára. Kapcsolataink tükröt mutatnak arról, hogy kik vagyunk, hol tartunk az életünkben. Akkor tudunk valódi lelki társra lelni a párunkban, igaz közelségbe kerülni a másikhoz, ha önmagunk azon részét megdolgozzuk, aki fél és nem tud, nem mer kapcsolódni.
 
Szeretnél vágyaid szerinti kapcsolatot önmagaddal, másokkal? Van az életednek, párkapcsolatodnak olyan területe, amin szívesen változtatnál? Nem vagy teljesen elégedett a szexuális életeddel, a pároddal/önmagaddal/másokkal való kommunikációddal?
 
Ha szeretnél megtapasztalni különböző lehetőségeket arra, hogyan kerülhetsz közelebb önmagadhoz és párodhoz, hogy átélhesd a teljes biztonság, intimitás pillanatait, csatlakozz egy 15 héten át tartó ingyenes pár-kapcsolati kihíváshoz, mely során hetente teszek ki egy gyakorlatot, amit megcsinálhatsz a pároddal, egy barátoddal, vagy bárkivel, aki számodra fontos, vagy alternatív változatát akár önmagaddal is. Ha pároddal csinálod, ki is tűzhettek egy fix napot, órát minden héten a játékra. A gyakorlatokat bármikor elvégezhetitek, szerencsés esetben akár többször is egy héten, de legalább egyszer jó, ha kipróbálod.
 
Mostantól nincs más dolgod, mint kövesd a gyakorlatokat!
 
A 15 hét alatt megoszthatod a tapasztalataidat hozzászólásban a kihívás Facebook eseménye alatt, vagy Messenger üzenetben, vagy itt a weboldalon is írhatsz nekem.
 
Ha pedig úgy érzed, hogy mélyebben szeretnél dolgozni a nehézségeken, egyéni vagy párterápiás konzultáció során is a segítségedre lehetek.

A gyakorlatok

A 15 hét során hétről hétre válnak elérhetővé  a gyakorlatok.